Vi moderniserar bokföringssverige.

Vi skapar supersmidiga bokföringstjänster, ny typ av realtidsrådgivning och intelligenta företagslösningar. Företagande ska vara enkelt, roligt och lönsamt för dig.

Upptäck vår kompletta bokföringstjänst
Dooer Sigma logos
Vi leder bokföringsbranschen framåt

Sveriges bästa bokföringsbyrå.

Det är det enda vi jobbar för att vara. Vi konkurrerar inte med pris utan med kvalitet. Vi investerar hundratals miljoner kronor i Dooer för att du som företagare ska få en smartare, smidigare och säkrare bokföring. Och det är så vi fortsätter leda branschen framåt. Varje dag. Året runt.

Vi skyddar dig från alla hinder

Vi är en modern helhetsleverantör.

Med oss på Dooer slipper du all tråkig och tidskrävande administration. Din personliga seniora ekonom och vår teknik tar hand om allt för dig. Vi gör det enkelt och roligt för dig att driva företag. Utan hinder, utan onödig tid på administration. Men med precis allt du behöver.

DooerDooer logo
DeklarationUtläggBokslutLönLagarUtdelningSkattMomsFaktureringBetalning
Dooer app transactions
Vi gör allt från våra kontor runt om i Sverige

Vi utvecklar för dig som företagare.

Du ska inte behöva vara ekonom för att driva företag. Bokföring ska vara lätt att förstå, kommunicera kring och smidig att göra. Varje dag jobbar ett 30-tal produktutvecklare på Dooer med enbart ett mål, att förenkla din vardag och göra ditt företagande supersmidigt.

Upptäck vår kompletta bokföringsbyrå.
Välkommen till framtiden.

Japp, jag vill ha ett smidigare företagande!

Vi leder branchen framåt. Tillsammans kommer vi förändra allt.

CheckCheck iconVi har gjort det förr.

Bakom Dooer står samma team som skapade Loopia och Pingdom. Sveriges största webbhotell med över 200.000 kunder och världens största monitoreringstjänst för webbsidor med mer än 800.000 kunder. Företag som utmanat, förändrat och förbättrat sina branscher både här i Sverige och runt om i världen.

CheckCheck iconVi kommer göra det igen.

Bokföringen kommer bli helt automatiserad. Det vet vi. Vi kommer fortsätta påverka lagstiftare, leda integrering mellan branscher och utveckla smart teknik som skapar realtidsinsikter. Bokföringen som vi känner till den idag kommer förändras i grunden. Du som kund hos Dooer kommer få vara med på resan mot framtiden. Häng med!

Dooer funkar extra bra med

HandelsbankenHandelsbanken iconSEBSEB iconSwedbankSwedbank icon
BillogramBillogram iconKlarnaKlarna iconStripeStripe icon
PaypalPaypal icon

Senaste nytt från oss