Vi vill göra det enkelt för dig att driva företag

Ingen startar ett företag för att spendera en massa tid på bokföring och redovisning, men ändå är det ofta så det blir.Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att göra det enkelt för dig att driva ditt företag så att du kan fokusera på din passion.

Vi skapar lättanvända verktyg och tjänster som eliminerar administrativ overhead som bokföring och redovisning. Med andra ord, vi ser till att du inte behöver lägga en massa tid på bökig administration så att du istället kan fokusera på att växa din affärsverksamhet.

Dags för en revolution

Bokföringsbranschen fungerar i stort sett likadant nu som för 30 år sedan. Här behövs innovation och förnyelse!

Vi på Dooer använder modern teknik för att lösa gamla problem på nya sätt. Vi har omfamnat AI, maskininlärning, automatisering, molnet (ok, du vet, internet och servrar) och det faktum att du idag går omkring med en kraftfull dator i fickan.

Det är hög tid att utmana föråldrade antaganden om hur saker bör skötas och vad som kan åstadkommas. Vi vill göra bokföringen så enkel att den försvinner in i bakgrunden. Det är hög tid att du provar Dooer. ;)Teamet bakom Dooer

Vi är ett glatt gäng erfarna utvecklare, designers, entreprenörer, ekonomer och redovisningsexperter.


Stora delar av teamet bakom Dooer kommer från teknikvärlden. Vi har grundat och utvecklat framgångsrika webbhotell, webbtjänster, mjukvaruföretag, IT-konsultföretag, med flera. Vi är vana att utmana hela branscher, och nu har turen kommit till bokföringsbranschen.


dooer team photo


Vi letar alltid efter nya talanger. Hör gärna av dig om du vill bli en del av vårt team i Stockholm eller Västerås.


Se våra lediga tjänster